Nyheter

Vi nordmenn er glade i å reise på ferier


Feriereiser står høyt på prioriteringslisten for nordmenn, og aktiv ferie blir stadig mer populært. 

Tall fra SSB viser at nordmenn foretok hele 22,2 millioner ferieturer i 2018. Med tanke på hvor mange vi er, er det et høyt tall som viser at feriereiser står høyt på prioriteringslisten. Ferie i eget land og aktivitetsferier øker mest. Aktiv ferie har også en betydelig økning internasjonalt og her har Norge mye å by på for de som ønsker å bevege seg i vakker natur.

Natur er hovedgrunnen for at de internasjonale turistene velger Norge som destinasjon. På TravelXpo vil det reiseinteresserte publikum får muligheten til å møte vertskap fra kjente reisemål i inn og utland og fra de ikke fullt så kjente.

Høyt og lavt i ferien, gøy for både store og små.

Som arrangør av en ny reise- og opplevelsesmesse har vi en klar ambisjon om å samle kjente og kjære reisemål og små perler, som vil by publikum på en smak av hva akkurat de byr turistene på i ferieåret 2020. Her vil reiselivsaktørene som presenter sine opplevelser og ferienyheter få en mulighet til å presentere seg for mange av de som foretar noen av de over 20 millioner ferieturene i og ut
av landet årlig.

TraveXpo arrangeres i januar, noe som er en tid hvor mange legger sine ferieplaner både for vinteren, våren og sommeren. Bli med som utstiller på messen du også, og bidra med inspirasjon til ferieåret 2020.

Les mer om hva du kan oppnå som utstiller her.