Nyheter

Viser frem sin nyeste attraksjon under TravelXpo


– På vår stand får gjestene informasjon om alle Norwegian Travels destinasjoner og opplevelser, men vi gleder oss ekstra til å vise frem vår nyeste attraksjon, sier salg- og markedsleder for Romsdalen AS, Susanne Brastad.

Under TravelXpo vil Brastad ta publikum med gjennom reisen og planleggingen av en av Romsdalens attraksjoner, nemlig Romsdalsgondolen som åpnet i mai 2021. Selv jobber hun ved Romsdalen AS, som er et av flere datterselskap under Norwegian Travel.
– Dette er Norges første og eneste gondol bygget på bærekraftsprinsippene, og en rekke unike, innovative løsninger er benyttet for å gjøre prosjektet mest mulig bærekraftig for nåværende og fremtidige generasjoner, sier hun.
Det skal også vises frem en annen splitter ny attraksjon i Romsdalen, en opplevelse som blir offentliggjort i løpet av desember. Romsdalen AS gleder seg til å høre messepublikummets tilbakemeldinger på denne.
– Det blir også konkurranser og mulighet til å oppleve noen av destinasjonene våre gjennom VR-briller, legger hun til.

Design din egen reise
Norwegian Travel har hovedkontor i Tromsø, men kan i tillegg tilby destinasjonene Narvik, Kirkenes og Romsdalen, og attraksjonene inkluderer blant annet Romsdalsgondolen, Fjellheisen, turisttoget Arctic Train og Snowhotel Kirkenes.
– I tillegg kan vi tilby hundesledekjøring flere steder, båtturer, fjellopplevelser og mye mer.
Alle våre destinasjoner er svært forskjellige og har derfor sitt eget preg over seg, sier hun. Nettsiden deres fungerer som en one-stop-shop, og der kan man legge aktiviteter og opplevelser i handlekurven, og på den måten designe sin egen reise.
– Vi har også et team som kan hjelpe gjestene med denne prosessen. Ved behov skreddersyr vi opplevelser og setter sammen et program som passer kundens behov. Vi har også en satsning på MICE-segmentet og pakker gjerne sammen store og små bedriftsarrangement, sier Brastad.

Et bærekraftig reisemål
Selv holder Brastad til på kontoret i Romsdalen, og dette er en destinasjon hun kan anbefale alle som ønsker seg naturopplevelser mellom fjord og fjell.
– Om våren kan man gå toppturer med ski på formiddag og ta en RIB-tur på fjorden om ettermiddagen. Vi har opplevelser gjennom hele året, og med Romsdalsgondolen som nytt tilskudd, har vi en rekke lavterskelopplevelser midt i sentrum av Åndalsnes, sier hun. Åndalsnes har dessuten gode tog- og bussforbindelser og kort gangavstand fra sentrum til overnatting, restauranter og opplevelser.
– Åndalsnes har for øvrig nylig fått merket for bærekraftig reisemål, avslutter hun.

Tekst: Katrine Andreassen
Foto: Patrik Kovar