Bli utstiller!

Personvernerklæring

Når du bestiller billett til TravelXpo, registrerer deg på vår messekonkurranse eller registrerer deg for nyhetsbrev, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

TravelXpo er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bestilling av billetter eller ved å melde deg på en av våre nyhetsbrev eller messekonkurranser. TravelXpo følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvilken informasjon samler vi om deg?
Opplysninger du selv oppgir
  • Når du bestiller inngangsbillett TravelXpo.
  • Når du bestiller nyhetsbrev.
  • Når du registrerer deg på en av TravelXpo sine konkurranser.
    (Navn, Adresse, postnr.,by, kjønn, fødselsår, e-post og telefonnr.)
Opplysninger vi henter fra offentlige registre

Når du bestiller inngangsbillett til TravelXpo hentes følgende informasjon: adresse, kjønn og fødselsår fra offentlige registre basert på hva som er registrert på ditt telefonnummer.

Opplysninger vi samler inn om din bruk av boligmesse.no
  • Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, IP-adresse, nettverksoperatør og lignende.
  • Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker.
  • Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for lokalisering.
Hvor lagres informasjonen?

Informasjonen lagres i våre databaser.

Informasjon fra andre kilder

I de tilfeller vi mangler informasjon henter vi dette fra tredjeparter som hjelper oss å analysere markedsføringen av messene, bruken av boligmesse.no og forbedre tjenestene våre.

Hva brukes informasjonen til?

Vi jobber hele tiden for å gi deg en god opplevelse av TravelXpo og her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  1. Invitere deg til kommende messer. For å gjøre dette må vi ha din e-post og telefonnummer slik at vi får sendt deg en invitasjon. Adressen din bruker vi for å kartlegge om messen er interessant for deg med tanke på geografisk lokasjon.
  2. Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data som alder og kjønn for å forbedre og videreutvikle TravelXpo.
Spørreundersøkelser

Vi utfører spørreundersøkelser på vegne av oss selv etter TravelXpo. Målgruppen for disse undersøkelsene er de som har registrert seg for å delta på en av våre messekonkurranser.

Deles informasjonen med andre?

Nei, informasjonen blir kun brukt av TravelXpo.

Sletting av personopplysninger

Vi har rutiner for sletting. Du kan til enhver tid sjekke hvilke opplysninger vi har om deg nederst på denne siden. Du kan samtidig be om å få disse slettet i samme prosess. Du kan også be om å få fjernet opplysninger vi har om deg. Dette gjøres meget enkelt med å ringe (64 83 76 00) eller sende oss en epost (post@travelxpo.no). I eventuelle e-post eller SMS fra oss vil det tydelig fremkomme hvordan du blir slettet fra våre systemer.

Hovedregelen er at personopplysninger lagres i 6 år fra du ble registrert i vår database eller når du sist ble oppdatert i databasen (bestilte billett eller registrerte deg i en konkurranse).

Barns personvern

Vi ønsker ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 16 år. Hvis barn under 16 år likevel har gitt oss personopplysninger, eksempelvis ved å bestille billett til en av messene eller melde seg på en av konkurransene, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss som angitt nedenfor.

Ønsker du å bli slettet?

Skriv inn din e-post under for å bli slettet fra våre databaser.

Du får da tilsendt en bekreftelses e-post hvor du må bekrefte at du ønsker å bli slettet. (Husk å sjekke søppel e-post / spam hvis du ikke finner e-posten).