Nyheter

Takk for denne gang – velkommen tilbake i 2021


TravelXpo 2020 er vel overstått, og nå er vi i gang med å planlegge et enda bedre event neste år.

I januar avholdt vi det aller første TravelXpo. Eventet ble virkelig bra, med flotte stands, fantastiske smaksopplevelser og et innholdsrikt sceneprogram på to scener. Vi har fått mange gode innspill fra både publikum og utstillere, og er nå i gang med å utvikle eventet ytterligere. 

Arne Hjeltnes var en av mange kjente ansikter på årets event.

Save the date

Nå gleder vi oss til å gjenta suksessen! 15.-17. januar 2021 er datoen å holde av, da kommer Norges største tilbake til Telenor Arena.

Neste års event vil by på et sterkt faglig sceneprogram med kjente og ukjente ansikter, nye konkurranser og flere aktiviteter. Dette vil du ikke gå glipp av, verken som utstiller eller besøkende.

TravelXpo 2020 besto av utstillere fra både Norge og resten av verden.

Vil du stille ut?

Flere utstillere har allerede meldt seg på neste års event. Ønsker du også å delta, for å promotere din destinasjon eller dine aktiviteter? Send en e-post til post@travelxpo.no for en uforpliktende prat, eller meld deg på ved å klikke her.

Håper vi sees på TravelXpo – Norges største reiselivsmesse. Vi gleder oss til å gjenskape den møteplassen reiselivsbransjen og alle reiselystne nordmenn fortjener.

Våre nettsider er for tiden under oppdatering, mer info om TravelXpo 2021 vil komme fortløpende.

Vår kundeavis, med sceneprogram, annonser, utstillerliste, hallkart og reportasjer.