Nyheter

Overnatt i toppen av et tre


Ønsker du en unik overnattingsopplevelse? Da bør du teste ut en natt i en tretopphytte!

Norges første tretopphytte godkjent for overnatting og utleie sto klar i 2006 i Brumunddal, hos Tretopphytter, som i 2010 ble et AS.

Da TravelXpo sammen med Magasinet Reiselyst i september besøkte Tretopphytter i Brumunddal, ble vi møtt av et lunt hyttemiljø med levende lys, fyr i peisen og et veldig nysgjerrig ekorn ute på den store terrassen, høyt oppe blant trærne. Det tok ikke lang tid å forstå at her kan man falle til ro!

I dag finnes det tretopphytter over hele Norge, sjekk for eksempel ut visitnorway.no sin oversikt for å se om du finner en hytte i nærheten av deg.

Og selv om store deler av reiselivsbransjen har hatt et tøft år på grunn av koronapandemien, ser vi at 2020 har gått bra for mange av tretopphyttene i Norge. I Hytteavisen kunne vi forrige uke lese om Fosstopp i Hedalen, som nå ser seg nødt til å styrke organisasjonen som følge av den store pågangen.

Et døgn eller to i en tretopphytte er en avslappende og smittevernvennlig opplevelse, og en perfekt gave til en du er glad i.

Tretopphyttene i Brumunddal har både kjøkken, et lite bad, hyggelig sofaområde, flere senger og stort uteområde – alt sammen høyt oppe mellom trærne.