News

Overnatt i toppen av et tre


Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ønsker du en unik overnattingsopplevelse? Da bør du teste ut en natt i en tretopphytte!

Norges første tretopphytte godkjent for overnatting og utleie sto klar i 2006 i Brumunddal, hos Tretopphytter, som i 2010 ble et AS.

Da TravelXpo sammen med Magasinet Reiselyst i september besøkte Tretopphytter i Brumunddal, ble vi møtt av et lunt hyttemiljø med levende lys, fyr i peisen og et veldig nysgjerrig ekorn ute på den store terrassen, høyt oppe blant trærne. Det tok ikke lang tid å forstå at her kan man falle til ro!

I dag finnes det tretopphytter over hele Norge, sjekk for eksempel ut visitnorway.no sin oversikt for å se om du finner en hytte i nærheten av deg.

Og selv om store deler av reiselivsbransjen har hatt et tøft år på grunn av koronapandemien, ser vi at 2020 har gått bra for mange av tretopphyttene i Norge. I Hytteavisen kunne vi forrige uke lese om Fosstopp i Hedalen, som nå ser seg nødt til å styrke organisasjonen som følge av den store pågangen.

Et døgn eller to i en tretopphytte er en avslappende og smittevernvennlig opplevelse, og en perfekt gave til en du er glad i.

Tretopphyttene i Brumunddal har både kjøkken, et lite bad, hyggelig sofaområde, flere senger og stort uteområde – alt sammen høyt oppe mellom trærne.