Nyheter

Dette er den perfekte destinasjonen for neste venninnetur


Frister det med en natt i glassiglo og kosestunder med alpakkaer? Den muligheten kan du høre mer om på standen til Opplev Auna under TravelXpo.

Som vinner av TravelXpos gründerkonkurranse, har Opplev Auna fått muligheten til å delta på årets messe.
– For oss som relativt nyetablert reisebedrift, er dette en fin mulighet. Etter en oppstartsfase med større investeringer, kan det ta litt tid før man opparbeider seg nok kapital til å bruke midler på markedsføring, som for eksempel messer, sier Hege O. Kalland hos Opplev Auna.
Selskapet har for øvrig fått tilskudd fra Innovasjon Norge til å realisere konseptet sitt, og gleder seg til å vise seg frem til de besøkende på messen.

Nesten som å sove ute
– Hos Opplev Auna tilbyr vi gjestene våre en stor dose gjestfrihet. Vi ønsker å dele den flotte eiendommen vi er så heldige å besitte, slik at andre kan få en minnerik opplevelse og en følelse av ro. Man trenger ikke reise utenlands for de gode opplevelsene, sier Kalland.
Opplevelsene er basert på det enkle naturen har å by på, og de har derfor valgt å sette opp glassigloer. Det gir en følelse av å sove ute, men du er fullstendig beskyttet fra vær og vind.
– Vi tilbyr videre fjellturer og sjøaktiviteter, som fiske, båtleie, kajakk og SUP. Fra 2023 blir det også tilbud om alpakkamøter og -vandring samt kortreist mat på låven, sier hun.

Kjæreste- eller venninnetur
Det unike med Opplev Auna er eiendommen. Den ligger idyllisk plassert i en av Trøndelags skjærgårder og har en stor strandlinje og to mindre fjell.
– Eiendommen ligger fem kilometer unna trafikkert bilvei, og det betyr ingen forstyrrelser verken fra biler eller industri. Ellers er det nok kombinasjonen av glamping og alpakka som tiltrekker folk. Du kan sove luksuriøst i naturen og møte de eksotiske dyrene, sier hun.
Tilbudet passer for stor og liten, men hovedmålgruppen er kjærestepar og venninnepar i alderen 20-60 år.
– Igloovernatting er nok mest komfortabelt uten små barn, avslutter hun.

Tekst: Katrine Andreassen
Foto: Auna 26 – Sandvik Foto og Auna 1 – Inna Søreng