Nyheter

Nyttårsfeiring på Venabygdsfjellet


Nykjørte skiløyper, kanefart, 4-retters middag, hjemmebakst og nyttårskonsert. Det er stikkordene for nyttårsfeiringen på Venabu Fjellhotell.

Blant HANEN sine medlemsbedrifter finner du bygdeperlene som er verdt en ekstra omvei. Med personlig vertskap, unik beliggenhet og ofte en lang og spennende familiehistorie som bakteppe er det her de minneverdige opplevelsene skapes.

I år byr for eksempel Venabu Fjellhotell på en nyttårsfeiring å drømme om. Rett utenfor trappa venter nykjørte skiløyper i det flotte turterrenget mellom Ringebu og Enden, rett sør for Rondane nasjonalpark.

Dølahestene fra Venabustallen tar deg gjennom vinterlandskapet med fakler og bjeller på en magisk kanefart.  Ellers kan hotellet by på en varm og tradisjonsrik jul i trygge omgivelser, 4-retters middag og hjemmebakte kaker. Nyttårskonsert med tromboneensemble fra Gudbrandsdalen blir det også.

Sjekk ut Venabu Fjellhotell sitt program for jul, romjul og nyttår her, og ta en titt på hanen.no for inspirasjon til andre bygdeperler rundt om i landet.