Nyheter

Gå fra hytte til hytte i Rondane


Rondane er et kjent og kjært fjellområde, og gjennom Discover Norway får du nå en ypperlig mulighet til å oppleve fjellet med ski på beina. 

I mer enn 20 år har Discover Norway ( tidligere Norske Bygdeopplevelser) laget spennende  og innholdsrike turer i hele Norge. Turene er uten guide og du bestemmer selv dagens tempo, men bagasjen blir fraktet for deg, og om kvelden kommer du frem til et hyggelig hotell eller fjellstue. Du overnatter i dobbeltrom med bad og får servert en nydelig middag basert på lokale råvarer. Neste dag setter du bagasjen i resepsjonen før du legger ut på tur til neste sted.

En populær tur er Rondaneturen fra fjellstue til fjellstue, både på ski og til fots. Skituren passer godt for barnefamilier og andre som ønsker roen i fjellet uten altfor lange, slitsomme dagsetapper. Dagsetappene på 6-12 kilometer følger godt preparerte løyper, men det er også mange muligheter til å forlenge turene. Vertskapet på fjellstuene er lommekjent i området, og kan gi deg de beste turalternativene tilpasset værforhold og dine ønsker.

Les mer om turen her.

Discover Norway har også mange andre turer, hva med for eksempel å oppleve Nord-Norge på sykkel langs Helgelandskysten, Lofoten, Senja eller Vesterålen?  Fin din drømmetur på www.discover-norway.no.