Nyheter

Foredrag med Team Bachstad


Den populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har tatt med TV-seere verden rundt i ulike fremkomstmidler. Nå skal de holde foredrag på TravelXpo.

Øystein Bache og Rune Gokstad, også kjent som Team Bachstad fra NRK, ser frem til å dele historier fra reisene sine med besøkende på TravelXpo.

Det har nå blitt sju sesonger med Team Bachstad på NRK. Det hele startet da de gjennom seks episoder i 2011 tok turen fra Norge til Mongolia i en godt brukt brannbil. Senere ble vi i sesong to med da de krysset India på tvers i en tuc-tuc.
Deretter fulgte en reise gjennom en rekke land i Sør-Amerika, før de i sesong re jaktet på julenissen i to italienske varemopeder når de reiste fra sør mot nord i Finland.

Den neste spennende reisen gikk gjennom Indokina med en utrangert Toyota Land Cruiser, før de i 2018 seilte på elvene gjennom Russland, Hviterussland og Ukraina, samt krysset Svartehavet før de endte opp i Istanbul.

I 2019 var de i Karibia, og like før jul kunne seerne følge dem i beste sendetid på NRK1.

Reisene til Bache og Gokstad har engasjert hundretusener av seere hver uke. Men hver reise har ikke resultert i mer enn rundt re timer med fjernsyn, så her er det mange opplevelser og historier som ikke har kommet med. Når Team Bachstad nå kommer til TravelXpo, inviterer de i sitt foredrag publikum med på en reise med humor, klipp og historier som ikke er blitt fortalt på TV tidligere.

Team Bachstad holder foredrag på TravelXpo lørdag 11. januar. Se hele sceneprogrammet her.