Nyheter

Bli med som deltager på bransjedagen og som utstiller på messen TravelXpo 14.-16. januar 2022


Endelig kan vi igjen samle reiselivsnæringen til å møte hverandre og publikum med inspirasjon for ferieåret 2022! I januar åpner vi dørene til et nytt TravelXpo, etter pauseåret 2021. Også denne gangen vil vi ha fokus på norgesferie. Arne Hjeltnes er med på arrangørlaget. Sammen med ham, er vi i ferd med å legge brikkene på plass. Det blir en spennende bransjedag og et inspirerende publikumsarrangement. Her vil flere eksperter fortelle om opplevelser og aktiviteter og gi inspirasjon før reisevalgene for 2022 skal tas.

Utforsk Verden, som tidligere hadde egen messe, vil inngå som en egen del av TravelXpo. Her vil publikum få inspirasjon og kunnskap gjennom et bredt spekter av seminarer i regi av reiselivsrådgivere.

Bransjedagen på Telenor Arena fredag 14. januar byr på inspirerende foredrag, debatt og en sosial sammenkomst for reiselivsnæringen. Det blir en super start på reiseåret 2022 for reiselivsbransjen som ivrer etter å treffe sitt publikum igjen. Bransjedagen arrangeres i samarbeid med Innovasjon Norge.

Ta kontakt for ytterligere informasjon og for å bestille din stand:

TravelXpo
Lindis Sletvik Stjernholm
Telefon: +47 971 77 289
E-post: lindis@travelxpo.no

Birgit Haugen
Telefon +47 930 17 709
E-post: birgit@travelXpo.no

Utforsk Verden
Arne Sundt-Bjerck
Telefon +47 91198290
E-post: post@utforsk-verden.no