Nyheter

Rekordsommer hos Spaceship Aurora


Folk strømmet  i sommer til opplevelsen Spaceship Aurora på Andøya.

Mange strømmet til Nord-Norge i sommer, og landsdelen kunne melde om masse besøk. En av opplevelsene som hadde rekordsommer var Spaceship Aurora. Sentret, som sto ferdig i 2014, ble i sommer reåpnet av Kronprins Håkon etter omfattende ombygging.

Sentret ligger på Andøya Space Centre hvor forskningsraketter blir skutt ut i verdensrommet flere ganger i året. Det er Nasjonalt Senter for Romrelatert Opplæring som driver Spaceship Aurora. Det betyr mye spennende undervisning og opplevelser som å forstå nordlyset, og man får også et blikk inn forskningen som foregår på Andøya Space Centre.

Norge har mye spennende å by på fra rommet, og Spaceship Aurora begeistrer besøkende i alle aldre. Utstillinger og et virtuelt oppdrag kalt Reisen til Mars er noe av det du opplever.

Ved siden av Spaceship Aurora finnes det også flere andre fantastiske opplevelser som trekker reisende til Andøya. De byr på den flotteste natur, de hviteste strender, Nasjonal turistveg Andøya, turmuligheter og opplevelser til alle årstider. Andøya er et tips for en tur og opplevelse å sette på «to do « listen for 2021!