Bli utstiller!

Påmelding

VI ER EN AV NORDENS MEST ERFARNE OG INSPIRERENDE BOLIGMESSEAKTØRER

Compass Fairs AS ble etablert i 1996. Vi er 35 ansatte, og hovedkontoret vårt er lokalisert på Skedsmokorset i Akershus fylke.

I tillegg til å arrangere våre egne boligmesser, er vi totalleverandør innen messearrangement. Vi leverer alt av utstyr og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangement.
Vi arrangerte vårt første boligmesse i Kristiansand i 1997. Det ble en suksess med godt over 10.000 besøkende! Siden den gang har vi vokst oss store, og i dag er vi en landsdekkende, profesjonell aktør. Hvert år arrangerer vi ca. 20 boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer, elektronikk og interiør. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak.

I tillegg til alle norske boligmesser arrangerer våre søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.

Gå til Compass Fairs hjemmesider for mer informasjon om oss.