Bli utstiller!

TravelXpo

Utstillerdetaljer

Sibilla AS

SibillaTravel ble født med visjonen om å dele uforglemmelige opplevelser og fornemmelsen av det uforfalskede, vekk fra masseturismen. Vi gjør det ved å fremvise magien som skjuler seg i den fortryllende italienske regionen Le Marche. Turene våre tilpasses ulike smaker, skreddersydd for de som reiser alene eller egnet for de som vil reise sammen i små grupper med andre med lignende interesser.


Aktiviteter

Historiske destinasjoner Sykkeltur Fjellferie Spa & velvære Kulinariske opplevelser Bading i varme kilder Annet

Contact information

Haslum

954 39 039

info@sibillatravel.com

www.sibillatravel.com


Produkter
Fjellene og legendene i Monti Sibillini (april-juni, sept)

Turer i nasjonalparken Sibillini med naturguide om forteller om legendene, flora og fauna, lokal kultur og lar deg smake på lokale produkter.

Det fortryllende landskapet i Marche (apri-juni og sept-okt)

Spennende og stimulerende vandringer i fortryllende natur mellom små landsbyer fra hav til fjell.Opplev lokal kultur og håndverkstradisjoner.

Historiske landsbyer - Marche

Oppdag magiske landsbyer med unik arkitektur, slott og festninger og nyt lokale delikatesser mens du beundrer utsikten over de bølgende åsene.

Skjulte skatter - Marche (april-juli og sept)

En vandring tilbake i tid for å oppdage små middelalderlandsbyer, mystiske klostre, kunstneriske mesterverk og uberørt natur akkompagnert av unike og tradisjonsrike måltider..

Smakene i Italias hjerte - sydlige Marche (april-juli og sept)

Små hemmeligheter avsløres på kjøkkenene til italienske mødre og bestemødre, slik lærer du å lage mat og spise som en ‘marchigiano’.

En region av smaker - nordlige Marche (april -juli og sept)

Uendelighet av smaker som varierer fra sted til sted. Sett deg ned ved bordet og lev som en ‘marchigiano’. Smak på de kulinariske og lokale tradisjonene i nær kontakt med naturen.