Bli utstiller!

TravelXpo

Utstillerdetaljer

DISCOVER NORWAY

D-11

Aktiv ferie med fokus på frihet, komfort og sikkerhet. Et program med ferdigpakkede, fotturer, sykkelturer og skiturer som er tilpasset og utprøvd gjennom 25 års erfaring og utvikling. Favorittkonseptet vårt er turer uten guide, som inkluderer bagasjetransport, overnatting og måltider. Da ferdes du på egenhånd og bestemmer selv hvor fort og langt det skal gå. Du kan fritt ta en snarvei, omvei eller en pust i bakken. Du overlater forberedelsene til oss og vi sørger for gode turbeskrivelser og kart. Vi skreddersyr turer for grupper, firma og vennegjenger. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Aktiviteter

Aktivitetsleverandør Reiseliv Reiseliv

Kontaktinformasjon

c/o Fabrikken, Løkkegata 9

+4791725200

info@discover-norway.no

www.discover-norway.no


Produkter
Norge - Sykkelferie med komfort og frihet

Pakketurer fra hotell til hotell med bagasjetransport. Du sykler på egenhånd uten guide. Vi sørger for planlegging, turbeskrivelser og kart.

Norge - Skiturer fra hotell til hotell med bagasjetransport

Flotte skiturer på egenhånd uten guide. Trolløypa fra Høvringen til Lillehammer, Peer Gynt Løypa og Jotunheimenløypa med bare en dagstursekk.

Norge - Fotturer med bagasjetransport

Langs Pilegrimsleden over Dovrefjell eller fra fjellstue til fjellstue i Rondane uten tung ryggsekk. Alle måltider inkludert.

Familietur fra fjellstue til fjellstue i Rondane

'Fra hytte til hytte med trillekoffert og full pensjon'. 4 dagers fjelltur i Rondane med bagasjetransport. Barnevennlig og flott terreng.

På hjul i Gudbrandsdalen - alt inkludert

Rundtur på sykkel fra Øyer. Til fjells på Peer Gynt vegen og ned gjennom den vakre Gudbrandsdalen. Uten guide, med bagasjetransport.

Øyhopping på Helgelandskysten med turleder og bagasjetransport

Opplevelsesrik sykkeltur med spektakulær natur og kystkultur. Vega, Herøy, Dønna, Sandnessjøen, Forvik og Brønnøysund besøkes.