Bli utstiller!

TravelXpo

Utstillerdetaljer

Destination Africa

C-06

Destination Africa er Norges ledende turoperatør til det sørlige og østlige Afrika. Vi samarbeider med byråer og operatører i hele Skandinavia med å sette sammen din drømmereise. Dette betyr at du som kunde faktureres av et norsk byrå. Dette er viktig da du slik blir beskyttet av norsk lovverk med tilhørende rettigheter. Vi setter sammen alt fra romantiske bryllupsreiser til større firmaturer. Gjennom året har mange av våre partnere gruppeturer med forskjellig tema. Det være seg golf, safari, vinreiser, kultur og historie, vandring, bading, byer som Cape Town og alt annet det sørlige Afrika har å tilby. Hva med en luksuriøs togreise med Rovos Rail fra Victoria Falls til Pretoria med avslutning i Cape Town og Winelands. Kom innom vår stand og snakk med oss. Du finner oss på Utforsk Verden sammen med flere av våre partnere, både norske og folk fra Afrika. Du kan vinne en reise for to til Afrika verdt omtrent 60.000 hos oss.


Aktiviteter

Reiseliv

Kontaktinformasjon

Olleveien 1A

+4740043823

rune@destinationafrica.travel

destinationafrica.travel


Produkter
Drømmen om Afrika

Familieturer, gruppeturer, bryllupsreiser, mat&vinturer, safari, badeferie, firmaturer, MICE, historie, kultur, natur, Cape Town og mye annet

Christo Brand

Ønsker du å møte mannen som var Nelson Mandelas fangevokter på Robben Island og som ble en venn for livet. Snakk med oss på standen.

4roomed ekasi

Besøk Khayelitsa i Cape Town. Der finner du MasterChef Abigail Mbalo. Travel&Leisure kåret stedet til en av de 30 beste spisestedene i verden.

Rovos Rail

Den ultimate togreisen. Reis tilbake i tid og nyt livet. Her er PC og mobil kun tillatt inne i din egen suite. Victoria Falls, Cape Town....

Elvecruise på Chobe

Se elefanter og andre dyr fra din private balkong. Kombiner med en safari og Victoria Falls. Herfra kan du dra videre til Cape Town

Cape Town-The Mother City

Ingen byer i verden kan måle seg med Cape Town. Her finner du ikoniske Robben Island og Table Mountain. Winelands, Cape Point osv. Alt er her.

Leverandører
The Travel Hat

The Travel Hat collection har flotte hoteller, lodger og private villaer rundt omkring i Sør Afrika og Øst Afrika

Se detaljer
Unfound Africa

Drømmer du om en privat villa på kysten av Mozambique, et fantastisk retreat i Cape Town eller safari i Kruger har Unfound Africa stedet.

Se detaljer
Sarova Hotel & Resorts

The Stanley, selve symbolet på Kenya og et fantastisk utgangspunkt for din safari.

Se detaljer
Steenberg Hotel og Spa

Golf, vin og overnatting i verdensklasse finner du på Steenberg i Cape Town.

Se detaljer
Magical Kenya

Duncan Muriuki har i mer enn 30 år ønsket folk velkommen til sitt kjære Kenya. Kom og si hei .

Se detaljer