Bli utstiller!

TravelXpo

Utstillerdetaljer

Adventure Helgeland

D-15

Opplevelser


Aktiviteter

Reiseliv

Kontaktinformasjon

Finnbrautvegen 15C

+4775023000

post@helgelandopplevelser.no

helgelandopplevelser.no


Produkter
Havfiske

Det finnes et eldorado av fiskeplasser, på Helgelands skjærgård. Uansett sesong eller vær: Få naturopplevelser slår havfiske langs den røffe kysten. Spis godt fra havet og sov komfortabelt etterpå. Torsk, Kveite og steinbit garanteres og i tillegg setter vi krabbe teiner.   Vi bor og spiser ute på de små, særegne stedene. Vår base disse dagene blir fantastiske Norastua og benytter, Herøy, Dønna og Træna som destinasjoner.

Fotosafari

Er du interessert i foto og ønsker å bli med på en unik naturopplevelse? Meld deg på for å bli med erfarne guider til et spennende møte med den majestetiske havørnen og Helgelands rike fugeleldorado  Vi bor og spiser ute på de små, særegne øyene Vega, Herøy og Dønna. Vår base disse dagene blir fantastiske Norastua. Her tryller våre kokker med både fangst og kokekunst.

Øyhopping med sykkel

Øyhopping med sykkel   En sykkeltur på Helgelandskysten byr på spektakulære naturopplevelser, fjell og tinder, åpent storhav og lune viker. Vi tar deg ut til øyene Vege, Herøy, Dønna og Lovund i charter Rib og du får oppleve Helgelandskysten unike øyer. Vår base disse dagene blir «Eventyret» Roparneset på Brasøy. Vi bor og spiser ute på de særegne stedene og vertskapet legger opp til kulinarisk matopplevelse også ute i det fri.

Gavekort

Kjøp gavekort hos oss.La dine nærmeste få oppleve Verdens vakreste kyst. Utforsk Helgeland med Helgeland Opplevelser

HAVKANTEN

Rib-tur med Havørnsafari, havfiske, fiskeværsvandring, guidet sykkeltur kombinert med fjelltur og kajakktur med strandhugg. Dette blir en spesiell opplevelse som vil varme dine venner eller kolleger.   Spennende opplevelse? Noe du vil dele med dine venner eller kolleger? Da bør du lese videre! Helgeland har de siste årene blitt kjent over hele verden for sin rike kyst og fantastiske natur, det er ikke sjelden Helgeland er betegnet som «Verdens vakreste kyst» Her finner du utallige aktiviteter i skjønn forening med naturopplevelser som kommer til å ta pusten fra deg. Vi setter sammen gruppetur for dere som vil ha en kombinasjon av naturopplevelser og fysisk aktivitet. Pakken inneholder følgende: Inn/Ut transport fra alle flyplasser/togstasjoner/havner på Helgeland Overnatting på HAVKANTEN i delt dobbeltrom Eksempel på eventer, Rib og Havørnsafari, fiskeværsvandring, guidet fjelltur på Dønnamannen og Syv Søstre, Guidet kajakktur i Husvær, Hike & Bike – Guidet sykkeltur på Vega, brevandring på Svartisen, fugle vandring på Lånan og mye mye mer.

HAVKANTEN

Pakketur til HELGELAND med vennegjengen eller gode kolleger TA MED GODE KOLLEGER TIL Helgeland Rib-tur med Havørnsafari, havfiske, fiskeværsv

Leverandører
Heidis Sjokoladedrøm

På Helgelandskysten, i selveste Dønnamannens rike produseres eksklusiv og håndlaget sjokolade fylt med naturens råe kraft og historie.

Se detaljer
Sandnessjøen Event

Sandnessjøen EVENT. Selskapets formål er å arbeide for å videreutvikle Sandnessjøen som moderne by- og regionsenter, skape aktiviteter, evenementer og infrastruktur som øker bo- og arbeidslyst herunder fremme miljø- og trivselstiltak i sentrum for både fastboende og besøkende. Selskapet skal være vertskap og videreutvikle ulike arenaer for informasjon, kunnskapsdeling, kulturopplevelser, moderne handel og servicetjenester.

Se detaljer