Nyheter

TravelXpo – en viktig arena for reiselivsbransjen


I år er det viktigere enn noen gang å støtte opp om reiselivsbransjen, og vi i TravelXpo ønsker å bidra så godt vi kan. 

COVID-19, også kjent som koronaviruset, påvirker mange bransjer, men spesielt dramatisk har det blitt for reiselivsbransjen. Viruset har gjort at 2020 blir annerledes enn noen kunne ha forutsett. 

Denne våren er preget av restriksjoner, avbrutte reiser og stengte reiselivsbedrifter i inn- og utland. Men vi må allerede nå se fremover. Mer enn noen gang vil det være nødvendig å brette opp ermene og sammen jobbe for at reiselivsbransjen igjen kan by på opplevelser for et reisende folk.  I skrivende stund er det gode signaler fra myndighetene om at Norgesferie er det vi skal satse på i 2020, og vi oppfordrer alle til å planlegge ferie i eget land i sommer.

I tiden fremover skal vi så godt vi kan inspirere med tips til hva man kan oppleve i Norge, både her på travelxpo.no, på vår Facebook-side og på Instagram.

Ikke minst er arbeidet mot TravelXpo 2021 i full gang. Møteplasser og inspirasjon vil være mer kjærkomment og nødvendig enn på lenge. Norges største reiselivsmesse arrangeres på Telenor Arena 15.-17. januar 2021, og skal gi bransjen energi og salg. De besøkende vil få reiselyst og personlige møter med de som skaper de gode og unike opplevelsene og smakene. 

I januar er det mange som planlegger reiser for 2021. Vi inviterer nå alle i reiselivsbransjen til å bli med: Del dine opplevelser, og møt både publikum og kollegaer på TravelXpo 15.-17. januar 2021.

Les mer om hvorfor du bør stille ut på TravelXpo her eller ta kontakt for en uforpliktende prat.