TravelWeek 2023

Travel Week – møteplassene for, av og med bransjen!

Velkommen til Travelweek 2023, en uke fylt med reiselivsarrangementer i Oslo og omegn.
HSMAI starter med sin Møte- og Eventbørs tirsdag. Torsdag er det Travelmatch og Grand Travel Award. På fredag er det klart for Bransjedagen i forbindelse med TravelXpo sammen med Innovasjon Norge – og lørdag-søndag åpner vi dørene for publikum på Telenor Arena. Det er andre gang vi åpner dørene til Norges største reiselivsmesse TravelXpo. Er du ennå ikke påmeldt som utstiller? Da må du ta kontakt med lise@travelxpo.no så snart som mulig, for mer informasjon om messen og mulighetene der.

Tirsdag 10. januar 2023
HSMAI Møte- og Eventbørsen: Tradisjonen tro, arrangeres den årlige HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI Awards i januar, på samme måte som før pandemien. Datoen er satt til tirsdag 10. januar 2023. Det blir et dags- og kveldsarrangement, og teamet er veldig fornøyde med å være tilbake i en nyoppusset Sonja Henie sal på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.
Sted: Sonja Henie salen, Radisson Blu Plaza Hotel.
Tid: kl. 09.00

Torsdag 12. januar 2023
Travelmatch – Norges største B2B workshop for utgående reiser, med deltagere fra de fleste deler av verden. Travelmatch er basert på forhåndsavtalte møter og noen åpne tidspunkter. Møtene omfatter alle typer reiselivsprodukter og -tjenester med reiser ut av Norge som; reisebyråer, turoperatører, eventselskaper og andre med fokus på internasjonale reiser. Tyskland er årets land.
Sted: Oslo Kongressenter
Tid: kl. 08.30 – 17.00 (19.00)

Grand Travel Award 2023
Opplev reiselivsbransjens “Oscar-fest” i regi av Travel News. Middag, show og stor bransjefeiring med prisutdelinger.
Sted: Wallmans Oslo
Tid: Dørene åpner kl. 17.30

Fredag 13. januar 2023
TravelXpo Bransjedag
TravelXpo Bransjedag arrangeres i samarbeid med Innovasjon Norge. Hit kommer mange interessante foredragsholdere, blant annet Næringsminister Jan Christian Vestre, Aase Marthe Horringmo og Øystein Dørum. Det blir mingling og smaksprøver fra konseptet “Smaken av Norge”. Knytt viktige kontakter i bransjen. Konferansier er Arne Hjeltnes.
Sted: Telenor Arena
Tid: kl. 09.30 – 15.30 (Lukket messe for bransjen 15.00-18.00)

Lørdag 14. og søndag 15. januar 2023
TravelXpo 2023
Bli med som utstiller på TravelXpo – Norges største reise- og opplevelsesevent. Møt et målbevisst publikum som søker inspirasjon og informasjon. Stort fokus på norske destinasjoner og opplevelser. Utforsk Verden, som er utviklet og eid av reisebransjen, er fra 2023 en del av TravelXpo med utelukkende internasjonale reisemål.
Sted: Telenor Arena
Tid: Lørdag kl. 10.00 – 17.00 og søndag kl. 10.00 – 17.00