Nyheter

– Vi ser frem til å møte leserne våre på TravelXpo


Travel News og magasinet Reis vil være til stede på TravelXpo. Trenger du tips til hvor neste reise skal gå, er dette standen du bør besøke. 

– Vi fra Travel News og magasinet Reis ser virkelig frem til å møte andre med lidenskap for reise under messen. Magasinet Reis har vært på det norske markedet siden 1998, og gjennom reportasjer og bilder har vi inspirert nordmenn til å utforske verden i mange år, sier David Kurtz. 

På standen vil han og kollegaene være tilgjengelig for å dele gode reisetips, og han røper at de har flere spennende anbefalinger til deg som vil utforske noen av verdens gjemte perler. 

Flotte reisemål like ved

Slike perler finnes i alle verdenshjørner, men nå om dagen slår han gjerne et ekstra slag for de baltiske landene. 

– Høye priser på drivstoff og strøm merkes på økonomien, og mange har nok ikke så mye til overs som før. Likevel er reiselysten en del av nordmenns DNA. Når du reiser til Estland, Latvia og Litauen, samt enkelte land i Sentral-Europa, får du fortsatt mye for pengene, og landene er dessuten kun en kort reise unna, sier han. 

Er du klar for en lengre flytur, anbefaler han å reise til Japan. Han mener dette er en destinasjon alle bør besøke minst en gang i livet. 

– Thailand er fortsatt en favoritt blant nordmenn, og i USA finner du mange flotte reisemål, slik som The Florida Keys og Key West, Miami, Minneapolis, Minnesota, New York og Fargo i North Dakota, sier Kurtz. 

Viktige møter

Det å møte leserne er viktig for dem som jobber i Travel News og Reis. 

– Leserne betyr alt for oss, og vi elsker å høre om reiser de har vært på og hvilke steder de syns vi skal besøke og skrive mer om, sier han. 

Travel News er en uavhengig formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. De formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter, turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reiselivsbransjen. 

– Travel News ble lansert på det norske markedet i 1995. Nettstedet Reis.no er nettstedet til magasinet Reis, som er et av de ledende reisemagasinene i Skandinavia.Vi tilbyr den erfarne reisende inspirasjon og informasjon fra hele verden, sier han.

Tekst: Katrine Andreassen
Foto: reis.no & Travelnews.no