Nyheter

Skreddersydde opplevelsesreiser 


Drømmer du om fjellturer i Nepal, eller har du et mål om å bestige Kilimanjaro? Ekspedisjonsreiser tilbyr et bredt spekter av turer litt utenom det vanlige. 

Tekst: Ida Save
Foto: Espen Mills/Ekspedisjonsreiser

– Vi tre som driver selskapet har alle lang erfaring innen naturbasert reiseliv, og kan dermed skreddersy opplevelser og reiser til spennende land over hele verden, forteller Andreas Fjellandsbø Antonsen, som sammen med David Lilleheim og Stein Erik Trælnes står bak Ekspedisjonsreiser.

Hva med å kombinere safari med topptur til Kilimanjaro?

Lang erfaring

Mens Antonsen er ekspert på høye fjell fra hele verden, har Lilleheim bodd 11 år i Kenya og Tanzania, snakker flytende swahili og er spesialist på safari.Trælnes har i likhet med Lilleheim lang erfaring fra store deler av det afrikanske kontinentet, og spesielt Kilimanjaro, som han har besteget hele 65 ganger. 

– Vi tilbyr gruppeturer til både Kilimanjaro og Nepal, men ellers satser vi på turer for private reisende, i grupper på alt fra to til 25 personer. Reisene vi lager, er turer vi selv vil oppleve, men turene skreddersys alltid kundens ønsker og budsjett, forteller Antonsen.

Machu Picchu er et populært turmål.

Opplev Everest Basecamp

Antonsen trekker frem fotturen til Machu Picchu i Peru, topptur til Kilimanjaro i Tanzania, skreddersydd safari i Kenya og Tanzania, og fjellturer i Nepal, som de fire mest populære turene deres. Sistnevnte er også hans personlige favoritt. 

– Kontrasten mellom det travle livet i Katmandu og det avslappede livet i fjellene er noe helt unikt, og det å gå på tur omringet av verdens høyeste fjell er en fantastisk opplevelse. Vår mest populære tur til Nepal, er den 11 dager lange turen inn til Everest Basecamp. Her bor man godt, spiser godt, og nyter friheten ved verdens høyeste fjell, sier Antonsen.

Drømmer du fjelltur i Nepal? Ekspedisjonsreiser skreddersyr turen for deg.

På TravelXpo vil Ekspedisjonsreiser inspirere til ferier utenom det vanlige. 

– Vi skal også forsøke å få med oss to av våre kollegaer i Nepal, slik at besøkende kan snakke med nøkkelpersonene for våre eventyrlige reiser til fjellene i Nepal. 

Ekspedisjonsreiser har fokus på:

  • Gode arbeidsvilkår for alle lokale ansatte i våre samarbeidsland
  • Kvalitet og gode opplevelser
  • Opplevelser innenfor trygge rammer