Nyheter

Reiselivsmessen og TravelXpo slår seg sammen


Når Norges største reiselivsmesse går av stabelen på Telenor Arena 12-14 januar 2024, er det med forente styrker og samlet tropp. Reiselivsmessen og TravelXpo jobber nå sammen for èn felles reiselivsmesse.

En stund lå det an til hele 2 reiselivsmesser på èn og samme helg i januar 2024. I mars valgte partene å ta et møte for å drøfte mulighetene for et samarbeid om ett felles arrangement, til det beste for reiselivsnæringen og ikke minst publikum. Èn verden – èn messe.

“Vi i Reiselivsmessen er glade for å ha inngått en avtale med TravelXpo og Compass Fairs. Samlet skal vi gi reiselivsnæringen og reiseglade entusiaster en enda større møteplass og en messe proppfull av norske og internasjonale destinasjoner”, sier Kristin Nydahl Øhrn og Merete Falch fra Reiselivsmessen.

“Bransjen og publikum kan glede seg til neste års messe. Vi vil i stor grad komplimentere hverandre med ytterligere kvalitet og bredde, og sammen bygge en sterkere plattform for et fremtidig bærekraftig produkt. Dette blir en fantastisk møteplass for alle reiseinteresserte”, sier Stewart L. Stjernholm fra Compass Fairs og TravelXpo.

Reiselivsmessen Travelxpo arrangeres neste gang på Telenor Arena 12.-14. januar 2024.

Kontaktinformasjon:

Lindis Sletvik Stjernholm
Tlf 971 77 289
lindis@travelxpo.no

Kristin Nydahl Øhrn
Tlf 917 44 337
mail: kristin@reiselivsmessen.no

Merete Falch
Tlf 970 18 967
mail: merete@reiselivsmessen.no