Nyheter

Peer Gynt Tours lanserer aktive ferier i spennende land


Aktiv ferie er en ferieform som øker både nasjonalt og internasjonalt, og mange har et ønske om å utforske nye og mer eksotiske reisemål.

Derfor lanserte Peer Gynt Tours i høst Store Verden, fem nye aktive reiser utenfor Europa. Vi i TravelXpo er svært glade for å ha med oss reisearrangøren Peer Gynt Tours som utstiller på vårt event på Telenor Arena 10.-12. januar 2020, og vi gleder oss til å la oss inspirere til aktive ferier, som nå er mer populært enn noensinne.

– Vi har hatt jevn økning av gjester som velger aktiv ferie, og da først og fremst vandreturer, med oss i Peer Gynt Tours. I 2019 øker vi igjen med cirka 15 prosent. Nå føler vi det er på tide å ta steget ut i den store verden med denne disse flotte produktene, og gi enda flere potensielle gjester spennende alternativer, sier Finn-Erik Carlsen, administrerende direktør, Peer Gynt Tours.

Safari i Sør-Afrika.

I august lanserte reisearrangøren den nye kategorien Store Verden, som byr på uforglemmelige vandreopplevelser i spennende land og kulturer utenfor Europa. I kategorien Store Verden reises det i små grupper på 12-20 deltakere, og alle turene går med reiseleder fra Peer Gynt Tours, sammen med lokale samarbeidspartnere som har kvalitet og opplevelser i fokus. 

Turene er lagt til naturskjønne områder, og Peer Gynt Tours garanterer flotte opplevelser. 

Jordan byr på mange fantastiske opplevelser.

De nye aktive reisene vil i første omgang inkludere følgende turer:

Vandretur til Costa Rica

Kom tett på verdens lykkeligste befolkning! Costa Rica er definisjonen på den ideelle vandredestinasjonen, med sitt grønne paradis, rike dyreliv og lange hvite sandstrender.

Vandring og safari i Sør-Afrika

Sør-Afrika er et spektakulært land, og som skapt for den aktive vandrer. Landet er kjent for sin store variasjon, både i mennesker, dyreliv og landskap. En av vandreturene du her kan oppleve, er den berømte Panoramaturen. 

Vandretur i Jordan 

Opplev nasjonalparken Wadi Mujibi, Jordans svar på Grand Canyon i USA, Jordan Trail og sagnomsuste Petra. Vandreturene går mellom dramatiske klipper, oaser og røde fjellformasjoner. Her opplever du Midtøsten på sitt beste med vakker natur, historiske severdigheter, spennende mat og yrende byer.

Roadtrip og vandringer i South-West USA

Vandringer i spektakulær natur, som ikke finnes noe annet sted i verden. Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion nasjonalpark er noen av høydepunktene. Las Vegas og Route 66 skal også oppleves!

Vandretur på Sri Lanka

En vandretur som utforsker det ekte og uberørte Sri Lanka, inkludert en tur i Sri Lankas nest høyeste fjell Kirigalpoththa (2.388 moh). Ellers kan du her oppleve grønne teplantasjer, jungel og fjell, templer og historiske steder. Og ikke glem paradisstrender og nypresset fruktjuice i hengekøya.

Møt Peer Gynt Tours på TravelXpo på Telenor Arena utenfor Oslo 10.-12. januar 2020.