Nyheter

Opplevelsesreiser – fra Afrika til Norge


Safari og opplevelser er selve fundamentet for reiseselskapet Get Norway Travel. Etter mer enn 20 års erfaring fra Get Africa Travel med base i Sør-Afrika, startet ekteparet Elin og Graham Paton det samme konseptet i Norge våren 2020. Med støtte fra Innovasjon Norge, har de kommet godt i gang. Allerede første driftsår omsatte de for det dobbelte av det de hadde budsjettert.

– Pandemien gjorde at vi måtte tenke nytt. Etterspørselen etter internasjonale feriedestinasjoner forsvant over natten, sier Elin.

Nå gleder hun seg over alle mulighetene som ligger foran dem i Norge. For det er ingen tvil om at de har truffet blink med sitt konsept i det sørlige Afrika, og at dette også vil gjelde her oppe i nord.

Individuell skreddersøm

Stikkordet er skreddersøm. Er du ute etter å melde deg på en gruppereise med fast oppsett, er ikke Get Norway Travel noe for deg. Elin og hennes team utvikler reiser sammen med kundene sine. Og kundene kan være både bedrifter og grupper, familier og enkeltpersoner.

– Vi bygger reiser basert på flere elementer. Det beste utgangspunktet er å få et budsjett fra kunden. Deretter stiller vi gjerne spørsmål som: Hvor og når vil du reise? Hvor lenge vil du reise? Hva vil du oppleve på reisen? Elin forteller engasjert om den innledende fasen i møte med kundene deres. Hele Norge er Get Norways nedslagsfelt, inkludert stadig mer populære Finnmark og eksotiske Svalbard.

Langsiktige relasjoner

Kvalitet og oppfølging er viktige stikkord hos Elin og teamet hennes. – Vi har inngående kjennskap til alle stedene vi tilbyr og den enkelte av våre samarbeidspartnere. På den måten matcher vi kundenes forventninger med det de faktisk får levert på ulike destinasjoner. Personlige relasjoner er alfa og omega for å lykkes med å levere de aller beste kundeopplevelsene. Og disse relasjonene bruker vi tid på å bygge opp. Vi følger også opp kundene våre underveis; fra planlegging – til selve reisen er gjennomført.

Opplevelser i kø

– Det finnes så mange spennende ting å oppleve i Norge! Elin er et oppkomme av kunnskap og deler gjerne med oss noe av det de tilbyr. Kunne du tenkt deg å dra på hvalsafari på Andøya, overnatte i iglohotell i Alta eller besøke julemarkedet i Røros? Hva med hundesledekjøring i Finnmark eller på Otta, havørnsafari på Vestlandet og fuglefjelltur for å lære mer om Lundefulgen? Eller kanskje øyhopping, moskussafari på Dovre, havfiske og gårdsbesøk flere steder i landet? Get Norway tilbyr også kanopadling, kongekrabbefiske, skjelldykking og ølsmaking med masse lokalprodusert øl i ulike distrikter.

– Det er mange som gjerne vil oppleve noe helt annet enn det de har gjort før. Og det finnes utrolig mange muligheter i Norge. Gjennom langsiktige avtaler med våre samarbeidspartnere, sikrer vi at gode priser på overnatting og aktiviteter kommer kundene våre til gode.

Kommer til reiselivsmessen TravelXpo

Get Norway Travel er utstiller på TravelXpo på Telenor Arena 15.-16. januar 2022. Der kan du høre mer om deres rikholdige opplevelsesmeny i hele Norge. Vurderer du Afrika som feriedestinasjon på noe tidspunkt?  Da får du også informasjon om dette spennende kontinentet under reiselivsmessen TravelXpo. Get Africa skreddersyr aktiviteter i den sørlige delen av Afrika med turer i både Kenya, Tanzania, Zambia og Sør-Afrika.

Opplevelsene venter på deg. Det er bare å begynne planleggingen.

https://www.getafricatravel.com/
https://www.getnorwaytravel.com/

Tekst: Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Get Norway/Get Africa