Åpningstider: Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

De unike små overnattingsstedene på norgesferien

Vil du sovne til solnedgangen mens du beundrer den fra senga, våkne opp til morgenrødme og se nordlyset danse sin magiske dans? Da er unike overnattingssteder noe du bør sette på din bucketlist!

De siste årene har det kommet stadig flere genuine og unike overnattingssteder, som er plassert der også naturopplevelsene er unike. Det er små hytter i trærne, mellom trærne, i fjellsider, i skogen, i viddelandsskapet og langs kysten. Det er glamping, som iglolignende installasjoner der naturen fyller hele rommet. Man bor i naturen og under tak, samtidig som man får en god porsjon luksus. 

Baugsberget Fjelltopphytter 

På toppen av Aukrust-bygda Alvdal strekker tre hytter seg mot himmelen på Baugsberget, 800 moh med utsikten rett imot Tronfjell og den idylliske fjellbygda nord i Østerdalen. Pakker du sekken og setter deg på Rørosbanen og går av toget på Alvdal stasjon er det en fin tur på beina til hyttene på Baugsberget. Med litt ekstra puls opp stien i lia, føles det godt å åpne hyttedøra og kikke inn i den eksklusive lille hytta, som har alt du trenger og litt til for ei natt tett på naturen. Her sover du i de beste senger, mens du sovner og våkner til den spektakulære utsikten. Du har det du trenger av utstyr for å lage deg et herremåltid, som gjør oppholdet på Baugsberget akkurat så velsmakende som du ønsker deg om du har tatt med deg de rette ingrediensene da du pakket sekken.

Få inspirasjon og oppdag nye reisemål!

Gå ikke glipp av Norges største reiselivsmesse
som finner sted på NOVA Spektrum i Lillestrøm
10. – 12. januar 2025