Nyheter

Vil du bli utstiller på TravelXpo? Slå til på vårt early bird-tilbud!


Har du et spennende produkt eller en opplevelse du vil presentere og selge til et reiseinteressert publikum? Da er TravelXpo en unik mulighet for å nå ut til tusenvis av potensielle nye kunder!

Noen gang hørt ordtaket “The early bird catches the worm”? Enkelt og greit betyr det at det kan være smart å være tidlig ute. Det gjelder også for utstillere som ønsker å stille ut på TravelXpo på Telenor Arena 10.-12. januar 2020.

Vi kjører vårt eget early bird-tilbud, som gir 20 % avslag på standleien til alle utstillere som melder seg på messen før 1. september.

Klikk her for å melde på din bedrift som utstiller allerede i dag.

Og det er ikke bare penger å spare for utstillere som melder seg på tidlig. Jo tidligere du melder deg på, jo større sjanse er det for at du får plasseringen du ønsker deg, og du har god tid til å planlegge en unik stand og spennende aktiviteter som tiltrekker seg publikum.

Vårt team vil hele veien være tilgjengelige for å hjelpe deg og din bedrift til et best mulig resultat, enten det gjelder spørsmål rundt markedsføring, aktiviteter, grafisk bistand og utstyr til og design av stand.

Les mer om hvorfor du bør bli utstiller her.

Vi gleder oss til reisen videre, og håper du ønsker å bli med.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål, du finner kontaktskjema og kontaktinformasjon på denne siden.