Bli utstiller!

Smaken av Norge

Bli med på en unik smaksreise

Bli med på en smaksreise med noe av det beste Norge har å by på

På TravelXpo kan du bli med på en smaksreise med noe av det beste Norge har å by på. De Historiske Hotel og Spisesteder vil med noen av sine medlemmer, og i samarbeid med Fursetgruppen, presentere smaker med de beste lokale råvarer og gode historier fra regionen de kommer fra. En av bedriftene er Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll, familiebedriften der Ørjan Johannessen er en av medeierne. Han ble i 2015 verdensmester i kokkekunst under konkurransen Bocuse d’Or i 2015, og kommer til TravelXpo for å holde foredrag fredag 10. januar.

Foredraget er åpent for alle, men vi anbefaler også å kjøpe billett til konseptet Smaken av Norge. Billetten kan kjøpes på forhånd, og gir deg mulighet til å oppleve og smake på særegne og fantastiske små retter, samt snakke med kokker og representanter fra de lokale stedene. Du får utlevert bonger til de ulike matvognene når du viser billetten din i inngangen. 

Gjør deg klar for en smaksreise som gir deg både inspirasjon og reiselyst!

Kjøp dine billetter her

 

Foto: Utne hotell

Dette er menyen

Fretheim hotell – Sognefjorden

Fenalår fra Haugen gardsmat med byggryn, løpstikke og Kvit Undredal

Vertshuset Røros, Erzheidergaarden og Røros Hotell – Røros

Rosastekt Reinsdyr med tyttebær vinaigrette og Røros rømme

Knutholmen og Bekkjarvik Gjestgiveri – Fjordkysten

Klippfisk med Ung Fanaost, konfitert tomat og basilikumolje

Fleischers Hotell – Voss 

Grillet lammetartar, rugsmuler og estragonemulsjon

Engø gård – Vestfold

Timianbakt kylling fra Stokke med gulrotkrem og Svanepoteter

Utne Hotell & Hotel Ullensvang – Hardanger

Epleterte med Alde sider, granskuddgelé og crumble

Straand hotell – Telemark

Speket geitepølse og Stavsfjell fra Lega servert med fennikelkrem og dill