Bli utstiller!

Trygg messe

Bli med i konkurransen

Bli med i trekningen av flotte premier fra noen av våre utstillere. Vi trekker fire heldige vinnere, og hovedpremien er to World Wide Tickets fra Turkish Airlines!

Delta her

Dette kan du vinne

img-turkish

1.premie:

To World Wide flybilletter fra Turkish Airlines (verdi kr 20.000,-)

Opplev en ny destinasjon med Turkish Airlines! Med World Wide-billetter kan du og en venn velge og vrake blant Turkish Airlines sine mange spennende destinasjoner. Mat og drikke på flyturen, samt innsjekket bagasje, er inkludert i premien. Billetter må bestilles innen 30. april 2020.

img-geilolia

2.premie:

Fjellweekend for 10 personer på Geilolia Hyttetun (verdi kr 8.000,-)

Ta med vennegjengen eller familien på en hyggelig helg til vakre Geilo! Premien består av to netter på Geilolia Hyttetun for inntil ti personer. Hyttetunet er omringet av skog og fjell, og har Geilo Skisenter og flotte langrennsløyper som nærmeste nabo. Geilo byr på mange spennende aktiviteter også om sommeren, som for eksempel fjellturer, sykling, rideturer eller rafting. Premien kan benyttes ved ledig kapasitet i hele 2020, med unntak av påskeferie, juleferie og 17.-19. april (Skarverennet).

img-knutholmen

3.premie:

To døgn for to personer på Knutholmen med topptur til Hornelen (verdi kr 5.880,-)

Opplev Vestlandets flotte fiskevær Kalvåg med overnatting på Knutholmen. Bli også med på topptur til Hornelen, som er Europas høyeste sjøklippe på 860 moh. Premien er for to personer og inkluderer to overnattinger i dobbeltrom, frokost, to dager med treretters middag eller buffet og selvsmurt lunsjpakke til fotturen. Drikke kommer i tillegg og premien må brukes innen 20. desember 2020. Premien inkluderer også flytur tur/retur Oslo-Florø med Widerøe.

img-bekkjarvik

4.premie:

Overnatting for to personer på Bekkjarvik Gjestgiveri med kulinarisk smaksopplevelse (verdi kr 3.790,-)

Få en kulinarisk smaksopplevelse på Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll! Her i den vestlandske skjærgården, kun en kort tur fra Bergen, finner du unik natur og flotte friluftsmuligheter rett utenfor døra. Premien gjelder for to personer og inkluderer en overnatting i dobbeltrom, frokost, femretters middag og en valgfri signert kokebok fra verdensmester i kokkekunst, Ørjan Johannessen. Ørjan vant Bocuse d`Or i 2015, og presenterer en matopplevelse som er inspirert av lokale smaker fra Austevoll. Ørjan og hans bror Arnt styrer kjøkkenet og sørger for at alt er av ypperste kvalitet. Sammen har de kun en målsetting: Gode smaksopplevelser for sine gjester. Drikke kommer i tillegg og premien må brukes innen 20. desember 2020.

Vinnerne trekkes på TravelXpo på Telenor Arena søndag 12. januar klokken 16.30. Dersom du vinner og ikke har mulighet til å delta på messen, vil vi ta kontakt med deg den påfølgende uken.

Delta her

Vinn fantastiske reiseopplevelser

TravelXpo Picture 1 TravelXpo Picture 2 TravelXpo Picture 3

Fyll ut din personlige informasjon

Har du vært på reisemesse før?

Hva forventer du av et godt reiselivsevent?

logo_turkish-airlines logo_geilolia logo_knutholmen_de-historiske logo_bekkjarvik_de-historiske