Nyheter

Vil du kombinere avslapning og aktiviteter? Her er to hoteller som passer for deg


Mens Lily Country Club kan friste med blant annet spa og golf, er Fyri Resort reisemålet for deg som ønsker deg en aktiv ferie i vakker natur. Fantastisk mat finner du begge steder. 

– Noe av det unike med vårt hotell er beliggenheten. Hotellet ligger nær både Gardermoen og Oslo, men samtidig får du følelsen av å være på landet, langt unna kjas og mas, sier markedskoordinator ved Lily Country Club, Veronika Myhre. 

Miklagard Golfbane er hotellets nærmeste nabo, og det gjør dette til det perfekte reisemålet både for konferanser, familieturer, tid med kjæreste eller venninner og golfturer.  

Foto: Lily Country Club

– Vi er stolte av å kunne treffe flere ulike målgrupper, og at det er plass til alle på samme tid, sier hun. 

Herlige velvære

For mens golfentusiasten er ute og spiller golf, er det mer enn nok for andre å finne på. 

– Vi har spa med basseng, kaldkulp og boblebad. På spaet tilbys også et bredt utvalg av behandlinger – alt fra massasje til skjønnhetsbehandlinger som manikyr og farging av bryn, sier hun. 

Foto: Lily Country Club

Hovedrestauranten Brasseriet servere fransk- og italienskinspirerte retter, og på sommeren har hotellet også uteservering. 

– I baren vår er det hyggelig atmosfære, og den er perfekt både for en kopp kaffe og en drink. Nå gleder vi oss veldig til å møte masse folk på messen og fortelle mer om hotellet vårt, som vi er så stolte av, avslutter hun. 

Aktiviteter hele året

Er du glad i ski, turer i fjellet og flott natur, er Hemsedal reisemålet for deg. Der finner du Fyri Resort. 

– Hotellet vårt ligger ved Skandinavias mest pulserende skianlegg, Hemsedal, og dette er en destinasjon med aktiviteter året rundt. Her er opplevelser og natur målet, og hotellet er et fristed for hvile og velvære, sier Business Opportunity Manager, Cathrine Holm. 

På vinterstid er skibakkene og -løypene naturlige samlingssteder, men det er også mulig å prøve hundekjøring, snøscootersafari og aking, for å nevne noe. Om sommeren kan du for eksempel teste aktiviteter som riding, mountain cart, rafting, padling, sykling og fotturer i fjellet. 

Fokus på mat og avslapning 

Etter en aktiv dag ute, finnes det også nok å ta seg til på hotellet. 

– Besøk Pool Club på 1000 kvadratmeter. Her fokuserer vi på god mat og avslappende musikk i et delikat miljø med bassenger, solsenger, spennende restauranter og en playground med shuffleboard, biljard og bar, sier Holm. 

For tiden bygges det også et eget aktivitetshus, med utleie av aktivitetsutstyr og tre helt nye Padelbaner. Dette står klart i juni 2023. 

– Fyri Resort er et ypperlig reisemål enten du planlegger firmaturer, kick off, ledersamlinger, venninnetur, kjærestetur eller familietur, avslutter hun. 

Foto: Fyri Resort

Tekst: Katrine Andreassen