Nyheter

Bli med på bransjedag for reiselivsnæringen


Fredag 14. januar 2022 inviterer TravelXpo i samarbeid med Innovasjon Norge til en helt ny bransjedag for reiselivsnæringen på Telenor Arena – hold av datoen allerede nå!

2020 har vært et utfordrende år for mange, og reiselivsbransjen står overfor sin største utfordring noensinne. Ny dato for TravelXpo er nå 14.-16. januar 2022, og da ønsker vi å sette veien videre for norsk reiseliv på agendaen. Fredagen settes av til en bransjedag med konferanse og sosialt treff som skal bidra til optimisme og et løft som kan kickstarte reiselivsåret 2022.

Flere av Norges fremste aktører innen reiseliv vil være på plass, og sammen skal vi skape en viktig arena for norsk reiseliv. Dette blir en unik mulighet til å knytte viktige kontakter og tilegne seg ny og verdifull kunnskap.

Sett av datoen fredag 14. januar 2022 allerede nå, og bli med på bransjedagen på Telenor Arena.

Stille ut på TravelXpo?

Bransjedagen arrangeres i forbindelse med publikumsmessen TravelXpo. Mens fredag 14. januar blir forbeholdt bransjen, åpner dørene for publikum 15.-16. januar. Ønsker du og din bedrift å stille ut på TravelXpo? Send en e-post til lindis@travelxpo.no eller se denne siden for mer informasjon.