Nyheter

Dette er en messe for både store og små


Under TravelXpo kan de store prøve seg på dykking mens de minste bygger Lego. Årets messe blir full av spennende aktiviteter for hele familien.

TravelXpo er en perfekt arena når du er ute etter ideer til neste ferie eller vil drømme deg litt bort. Men visste du at du også kan oppleve masse gøy mens du er der?
– I år skal vi ha dykkertank der publikum kan prøve dykking med instruktører fra Prodykk. Dykketanken finner du på standen til Reisebazaar, sier prosjektleder for TravelXpo Lise Annett Smith.
Den eventyrlystne kan også prøve seg i klatreveggen som leveres i samarbeid med DNT. Der får publikum muligheten til å klatre sammen med instruktører fra DNT Ung.
– Det blir dessuten en pumptrack fra Stilteknikk, der både store og små kan teste sykler inne på Telenor Arena.

Gode smaker og bra underholdning
Ingen eventyr uten mat og drikke, og gode smaker blir det også mulig å utforske under TravelXpo.
– Ta turen innom området “Smaken av Norge”, der du kan smake på lokal mat og drikke levert i samarbeid med Fursetgruppen, Hanen og De Historiske. Prøv det beste de norske produsentene har å by på, oppfordrer Lise.
Etter at du har spist, kan du få med deg underholdning eller et foredrag fra en av messehallens to scener.
– Og for de aller minste har vi en egen barnepark med ansiktsmaling og hoppeslott. Lego kommer også med et eget område, så det blir mange aktiviteter for hele familien. TravelXpo er en messe for alle, og her skal alle ha det gøy og finne inspirasjon til nye aktiviteter på sin neste drømmereise, avslutter Lise.


Tekst: Katrine Andreassen
Foto: Compass Fairs AS