Nyheter

Få tips og inspirasjon til Amerika-reisen


Drømmer du om å reise til Amerika, men er usikker på hvor du skal reise? Da bør du ta turen innom standen til Discover America under TravelXpo. 

USA er et stort land med utrolig mange spennende reisedestinasjoner. Det kan derfor være greit å få litt hjelp til å manøvrere seg i jungelen av stater og steder du kan oppleve. 

– På vår stand har vi utstillere fra Florida, New York, Great America West og Travel South. Til sammen har vi aktører fra 19 forskjellige stater, og her kan du få reiseruter og forslag til aktiviteter, hoteller og temaparker fra folk som vet mer om disse områdene enn de fleste, sier leder for Discover America Norway, Widar Jensen. 

Stor variasjon i sør

Hvis du er spent på hva som befinner seg i sørstatene, kan du ta en prat med representantene fra Travel South. 

– Travel South deltar for første gang på messen. Dette er et markedssamarbeid for 12 stater fra Virginia i nord til Louisiana i sør, sier han. 

Sørstatene er blant annet perfekt hvis du planlegger roadtrip, for dette er et område med store variasjoner. Oppsøk flotte strender, gå tur i fjellet, besøk små sjarmerende byer, prøv fiskelykken i en elv og utforsk nasjonalparker. 

– I dette området kan du dessuten besøke storbyer som New Orleans, Charlotte, Atlanta, Memphis og Nashville, sier han.  

Hent inspirasjon 

Nå håper Jensen og de andre utstillerne på standen at mange vil ta turen innom for å høre mer om hva man kan oppleve i USA. Noen skal kanskje besøke landet for første gang, mens andre allerede er Amerika-entusiaster. 

– Vi håper alle som planlegger å reise til USA vil benytte sjansen til å komme innom vår stand. Her kan du få inspirasjon til destinasjoner og møte operatører, sier han. 

Han forteller at Discover America vil være til stede med generell informasjon og en del brosjyremateriell, samt den splitter nye, elektroniske utgaven av Discover America Magazine. 

Tekst: Katrine Andreassen

Foto: Travel South USA