Åpningstider: Fre 10.00 – 18.00 | Lør 10.00 – 17.00 | Søn 10.00 – 18.00

Få inspirasjon til å finne de beste reisemålene

Er du lysten på en ferie utenom det vanlige? Ta turen innom Reisebazaars stand på TravelXpo og få inspirasjon til neste utenlandstur. 

Reisebazaar blir å finne på messens internasjonale paviljong, og der står Thor Vaz de Leon og hans kollegaer klare til å komme med reisetips til dem som ønsker en litt annerledes tur. 

– Vi har noen av verdens mest unike reisemål på programmet. Våre kunder er stort sett krevende, og de ønsker seg en annerledes eller mer eksotisk reise. Vi kan imidlertid også hjelpe deg med å planlegge turer til mer standard destinasjoner, som for eksempel Maldivene og Thailand, sier han. 

Reisebazaar har stort fokus på aktive reiser og samarbeider med noen av verdens ledende aktører på opplevelsesreiser. 

Temareiser i små grupper

Med seg på messen har Reisebazaar en av disse aktørene. Britiske Explore Worldwide deltar i Norge for første gang under TravelXpo. 

– Selskapet har i over 40 år levert opplevelsesreiser med kulturelt innslag, dyreliv, fotturer og temareiser i små intime grupper, sier han. 

På TravelXpo får gjestene også høre om Reisebazaars nye søkemotor, med flere titusener av temareiser, transportløsninger, aktiviteter, overnatting, leiebiler, transfers med mer. 

– Det å finne en reise blir en ny opplevelse. Du kan også få råd om reisemål som man kanskje vanligvis ikke tenker på, slik som Sao Tome e Principe, Mayotte, Reunion, Taiwan, New Caledonia og Vanuatu, sier Vaz de Leon. 

Få inspirasjon og oppdag nye reisemål!

Gå ikke glipp av Norges største reiselivsmesse
som finner sted på NOVA Spektrum i Lillestrøm
10. – 12. januar 2025