News

 TravelXpo flyttes til 2022


Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

TravelXpo flyttes ett år frem. Ny dato blir 14.-16. januar 2022.

Reiselivsbransjen er en av bransjene som er aller hardest rammet av korona-pandemien, som fortsatt herjer i store deler av verden. Med TravelXpo 2021 ønsket vi å sette fokus på veien videre for bransjen, men etter flere måneder med tett dialog med utstillere, samarbeidspartnere og andre i reiselivet, i kombinasjon med dagens samfunnssituasjon, ser vi nå at en messe i januar 2021 kommer for tidlig med tanke på bransjens situasjon. 

Det er derfor besluttet at det riktige er å utsette TravelXpo 2021. Ny dato for messen blir 14.-16. januar 2022.

Med dette håper vi at vi kan bidra til å ivareta bransjens interesser, og det kommende året skal brukes til å videreutvikle TravelXpo til å bli en viktig møteplass for hele reiselivet. Vi vil opprettholde vårt gode samarbeid med ulike aktører i bransjen, og ser frem til å løfte TravelXpo til nye høyder.

Utstillere som allerede var påmeldt neste års messe får tilbud om å bli flyttet til TravelXpo 2022.

Dersom du har spørsmål, eller ønsker å sikre deg en plass på TravelXpo 2022, ikke nøl med å ta kontakt. Du når oss ved å sende en e-post til post@travelxpo.no