News

Prøv «hytte til hytte» med MTB Adventure til Monte Blanc og Toscana!


Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vakkert landskap, frodig natur, behagelig klima, hyggelige overnattingssteder og god mat & drikke!

Det er noe av det du opplever hvis du blir med MTB-Adventure til disse stedene i
Europa, eller du velger en av de mange andre destinasjonene de har i sitt program. Her terrengsykler du med danske sykkelguider, som er trent til å finne de beste løyper. Masse hygge og lokalkunnskap har de også med på tur.

Danske MTB-Adventure hadde stand på TravelXpo i 2020. De ville gjerne treffe nordmenn som er opptatte av aktiv ferie, og da spesielt sykkelferie. De fikk sine første bookinger på messen og vil gjerne ha flere nordmenn med på tur! Turene er en luksusvariant av det mange av oss nordmenn er så glade i; å bevege oss «hytte til hytte». Her tråkker du på spennende sykkelløyper til sjarmerende overnattingssteder med andre som er like glade i å sykle som deg.

Fly til Geneve, deretter er det kun 2 timer til du er i terrengsykkel eldoradoet rundt Monte Blanc. Foto: Michael Sommer

 

Fly til Milano og ta hurtigtoget en times tid for sykkelopplevelser i Toscana  Foto: Michael Sommer

Velg og vrak i spennende offroaddestinasjoner

Michael Sommer fra MTB-Adventure tilbringer vinteren på Kypros, en av deres mange destinasjoner for terrengsykkelferier. På videolink fra Kypros sier Michael at sommeren er bra booket og at deres turer Trans Alp og til Skottland allerede er utsolgte, men at det fortsatt er ledige plasser til Mont Blanc i juli og Toscana i september. De kan dessuten friste med både Algarve og Krakow-Budapest.

Utforsk vakre Kypros på sykkel!  Foto: Michael Sommer
Offroadsykling på Kypros  Foto: Michael Sommer

Vi i TravelXpo anbefaler deg en klikk inn her og la deg inspirere av Michael og hans team: https://www.mtb-adventure.dk