News

På TravelXpo kan du utforske hele verden


Endelig er det mulig å reise fritt igjen. Utstillerne i den internasjonale paviljongen gleder seg derfor veldig til å komme med gode reisetips til deg som planlegger å reise utenlands.

– Utforsk verden utgjør den internasjonale paviljongen på TravelXpo, og her finner du et spekter av utstillere med reiser til utlandet. Dette er derfor et viktig stoppested for alle som vurderer eller planlegger å reise til utlandet, sier prosjektleder for Utforsk Verden, Arne Sundt-Bjerck.

I den internasjonale paviljongen finnes noe for alle typer reisende, enten det er kultur, historie, mat og drikke, shopping, aktiviteter, cruise eller opplevelsesreiser som lokker mest.

Foto: silvertreetravel.com

– Og det finnes naturligvis også reisetips for dem som bare har som mål å slappe av i ferien, sier han.

En internasjonal landsby

Paviljongen er utformet som en internasjonal landsby. Der inne finner du et felles torg, med et spekter av spennende reisemål på alle kanter. 

– Foruten flere populære destinasjoner i Europa, er det også et bredt fokus på USA, Afrika, Sør-Amerika og Asia. I Utforsk Verden møter du kunnskapsrike reisekonsulenter og kan få nyttige tips og råd til nettopp din reise, sier han. 

Foto: Julienne Schaer

Paviljongen har også fire egne møterom, der det gjennomføres ulike presentasjoner fra spennende reisemål og opplevelser. 

Spennende aktiviteter

– Med det spekteret av reisemål som presenteres under TravelXpo, bør det nok krible litt i reisefoten til noen og enhver. Utstillerne gleder seg i alle fall veldig til endelig å kunne treffe de reisende ansikt til ansikt igjen, sier Sundt-Bjerck. 

I tillegg til å møte utstillere og delta på presentasjoner, kan du få med deg flere spennende aktiviteter fra scenen i form av kulturinnslag og presentasjon av matkultur. 

– Presentasjoner og aktiviteter finner du i programmet til messen, slik at du kan planlegge hva du vil få med deg ut fra egne interesser, avslutter han. 

Tekst: Katrine Andreassen