News

Finn roen på Tuddal Høyfjellshotell


Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ingen planer for vinter- eller påskeferien enda? Da bør du sjekke ut Tuddal Høyfjellshotell!

Tuddal Høyfjellshotell er medlem av Hanen og ble opprinnelig bygget som et sanatorium i 1895, og senere ble det gjort om til hotell. Før jul var de klare med en egen bok om den fascinerende historien bak hotellet.

Dette er en familiebedrift, og vertskapet er usedvanlig flinke til å få gjestene til å føle seg velkommen. De har eget gårdsbakeri der de produserer egne nybakte brød til frokosten, og flatbrød til alle måltider. Hotellet byr ellers på utrolige matopplevelser, fortrinnsvis med lokale råvarer.

På Tuddal er det muligheter for flere aktiviteter, alt fra en omvisning på gårdsbryggerier til langrennsturer i et stort løypenett i flotte omgivelser. Det er også mulighet for å bli fraktet opp på vidda med scooter dersom man ønsker det.

Les mer om deres aktiviteter her.

Et opphold her kan også kombineres med en tur opp på Gaustatoppen (1883 moh), selv om dette for de fleste nok er mest aktuelt på sommeren.

Uansett, et opphold på Tuddal Høyfjellshotell kan virkelig anbefales, sommer som vinter!