News

Få hjelp til å finne de beste reisemålene


Er du lysten på en ferie utenom det vanlige? Ta turen innom Reisebazaars stand på TravelXpo og få inspirasjon til neste utenlandstur. 

Reisebazaar blir å finne på messens internasjonale paviljong, og der står Thor Vaz de Leon og hans kollegaer klare til å komme med reisetips til dem som ønsker en litt annerledes tur. 

– Vi har noen av verdens mest unike reisemål på programmet. Våre kunder er stort sett krevende, og de ønsker seg en annerledes eller mer eksotisk reise. Vi kan imidlertid også hjelpe deg med å planlegge turer til mer standard destinasjoner, som for eksempel Maldivene og Thailand, sier han. 

Reisebazaar har stort fokus på aktive reiser og samarbeider med noen av verdens ledende aktører på opplevelsesreiser. 

Temareiser i små grupper

Med seg på messen har Reisebazaar en av disse aktørene. Britiske Explore Worldwide deltar i Norge for første gang under TravelXpo. 

– Selskapet har i over 40 år levert opplevelsesreiser med kulturelt innslag, dyreliv, fotturer og temareiser i små intime grupper, sier han. 

På TravelXpo får gjestene også høre om Reisebazaars nye søkemotor, med flere titusener av temareiser, transportløsninger, aktiviteter, overnatting, leiebiler, transfers med mer. 

– Det å finne en reise blir en ny opplevelse. Du kan også få råd om reisemål som man kanskje vanligvis ikke tenker på, slik som Sao Tome e Principe, Mayotte, Reunion, Taiwan, New Caledonia og Vanuatu, sier Vaz de Leon. 

Opplev verden under vann

Dykkereiser er en av Reisebazaars spesialiteter. Siden de har reiser til de beste stedene i verden for opplevelser under vann, fokuserer de på sine nye destinasjoner og ekspedisjoner, som er på plass igjen etter et par år i pandemi-dvale. 

– Gjengangere er selvsagt Palau, Filippinene, Indonesia, Egypt og Karibia, men nye destinasjoner de siste årene er Saudi Arabia, Mayotte, St. Helena, Christmas Island i Australia og Malpelo i Colombia, sier han. 

Det meste av verden er dekket av Reisebazaars program, og nå ser de frem til å møte både dykkere og andre reisende på messen.  

– Hos oss har vi fokus på alle typer opplevelser. Kom til TravelXpo og hør mer om tusenvis av våre temareiser og skreddersydde reiser, enten du vil besøke Vest Afrika, Antarktis, Amazonas eller et annet sted, avslutter Vaz de Leon.

Tekst: Katrine Andreassen
Foto: www.reisebazaar.no