Nyheter

Reis på workation!


Når vi uansett må sitte på hjemmekontor, hvorfor ikke reise på workation? Det er månedens reisetips fra webredaktør i Visit Norway, Kristine Baglo.

Om jobben din gir deg muligheten til det: Reis på workation! Bytt ut hjemmekontor eller vanlig kontor med drømmestedet ditt i en periode, enten det er i skiløpene, i en fjordarm eller på en lite øy ute i havet. Det gjør så godt!

I vinter har jeg byttet ut kjellerkontor i Asker med utsiktskontor i Lofoten, der jeg kan ha teamsmøter i godstolen foran vinduet, mens ørna flakser forbi og det glitrer i havet. Og der en liten tur ut med hunden kan bli en nordlysfest!

Ikke helt feil med utsikt til nordlys på hjemmekontoret? Foto: Christine Baglo, Visit Norway

På fritiden er det fem minutter til fantastiske fjell og turområder, både til fots og på ski, og de vintervakre fiskeværene er flotte for en fotosafari med kanelboller som belønning. Og så er det berømte skreifisket i gang, så jeg håper å komme meg ut på havet for å prøve fiskelykken. Det er ikke så vanskelig å dra på en workation som man tror – spesielt om man reiser i lavsesong, så kan man også få gode tilbud på overnatting over lengre tid. Tenk deg å ta morgenmøtet fra en rorbu, på et fyr eller en koselig fjellhytte med fyr på peisen! Just do it!

Christine Baglo, webredaktør i Visit Norway
Christine Baglo er webredaktør i Visit Norway. Foto: Privat