Nyheter

Opplev Norge fra sykkelsetet


Ønsker du å oppleve Norge på en helt ny måte? Discover Norway tar seg av planlegging og bagasjetransport, slik at du kan nyte deilige dager på sykkelsetet.

Tekst: Ida Save
Foto: Discover Norway 

– Vi er et heleid norsk firma som holder til på Lillehammer, og har mange års erfaring med å finne de beste sykkelrutene, forteller Borghild Krossli i Discover Norway, som tidligere het Norske Bygdeopplevelser. 

Discover Norway tilbyr både skiturer og fotturer også, men det er sykkelturene som er klart mest populære, og også dette de skal ha fokus på under TravelXpo. 

– Mange drømmer om sykkelferie for eksempel i Lofoten. Tar du da kontakt med oss, fikser vi både sykler, turbeskrivelser, overnatting, servering og ikke minst bagasjefrakt. Du sykler uten guide, og har dermed stor frihet til å bruke akkurat så lang tid du ønsker. På kvelden kommer du gjerne i snakk med andre som sykler samme tur, da vi alltid har faste startdager på de ulike rutene. Dermed har du stor individuell frihet, samtidig som du kan bli kjent med andre sykkelentusiaster, forklarer Krossli.

Lofoten er et populært reisemål for sykkelturister.

Hun legger til at de etter snart 20 år i bransjen kjenner mange, og at deres spesialitet er å benytte seg av hyggelige familiebedrifter med fokus på vertskap og kvalitet. 

Turene Discover Norway legger opp til, er for vanlige mosjonister som er glade i å sykle og ønsker å bruke dagen ute på tur. 

– Felles for alle turene er at de er gjennomførbare for vanlige folk med vanlig god fysikk, men det kan være en fordel om du er noe vant med sykkelsetet dersom du skal ut på en lang tur. På TravelXpo ser vi frem til å fortelle mer om våre mange turer, så ta gjerne turen innom vår stand, avslutter Krossli.