Nyheter

Bli med på reisen!


Endelig er våre nye nettsider lansert, og vi gleder oss til å ta deg med på reisen videre.


Tekst og foto: Birgit Haugen

Vårt nærmeste og unike ferieland, Norge, og en stor og spennende verden byr på alt vi kan drømme om av opplevelser. Vi kan reise kort og langt, oppleve store attraksjoner og små genuine perler. En herlig smak av reiseopplevelsene samles under et tak på TravelXpo i januar.

På Telenor Arena utenfor Oslo vil det serveres en meny, som inspirerer og gir næring til publikums reisedrømmer. Bli med oss på denne reisen som utstiller!

Norge som ferieland er i skuddet som aldri før. Hvorfor? En av grunnene er reiselivet som stadig utvikler spennende og innovative opplevelser, setter bærekraft høyt på agendaen, serverer kortreist og spennende mat og byr på attraktive byopplevelser. Naturen med kyst, fjell og fjord er helt i verdensklasse for de som ønsker å være aktive i vakre landskap. Folk fra hele verden strømmer som aldri før til norsk natur. Det er lett å forstå. Frisk luft, rennende vann, stillhet, fiske i elvene, snø halve året, lange lyse sommerdager og et unike dyreliv.

Norge er et vakkert ferieland. Her fra Stokkøya.

Vi har alle reisedrømmer som tar turen rundt i verden. Eksotiske reisemål, storbyferier, temareiser, safari eller å finne veien til verdens vakreste strender og fineste vindistrikt.  Vi vil utforske det nye eller kanskje utfordre oss til å gjøre det ekstreme, som gir kicket vi har drømt om? Kanskje er det året for å planlegge og gjøre Europa med tog og kombinere en behagelig reise med miljøhensynet?

Fra Peloponnes i Hellas.

Uansett hva du tilbyr på det norske reisekartet eller på verdens reisekart, håper vi å ha deg med som utstiller når en ny reiselivsmesse skal få sin debut. Vi inviterer utstillere fra hele spektret av reiseopplevelser til å bidra til menyen som skal serveres på det aller første TravelXpo i januar. Her vil du som vertskap for ditt reisemål, for din attraksjon, for din opplevelse møte reiseglade som er på jakt etter drømmeferien i alle kategorier, om den er nær eller fjern. Vi gleder oss stort til å samle verden og til å samle brikkene til en ny og spennende reise –og opplevelsesmesse.

Velkommen som utstiller på TravelXpo i januar!

Trivelige Dublin.